divendres, 13 de desembre del 2013

Tió, si senyor!

Impressionant!

A la biblioteca ha arribat un Tió, però quin Tió senyors! Us ho expliquem...

Resulta que és un Tió ben especial. Com de ben segur tots sabeu la majoria de tions catalans s'alimenten de mandarines, rosegons de pa i alguna galeteta, oi? Doncs res, resulta que el nostre Tió té uns gustos curiosos i refinats! S'alimenta de tot allò que conté lletres i paraules, i el seu plat estrella són els contes que expliquen històries misterioses, apassionants i màgiques. 

De fet, podem assegurar que ens ha arribat un Tió espavilat, ja que no podia escollir un lloc millor que la nostra biblioteca, on tenim un bon grapat d'històries i llegendes per oferir-li. Però, una vegada més necessitem la vostra ajuda i suport!

Necessitem que al llarg de la setmana passeu per la biblioteca i escolliu aquells contes que creieu que poden agradar-li. Estem convençuts que si encertem els seus gustos gastronòmics segur que divendres la cagada serà perfecta per la nostra biblioteca i per tots els seus lectors!

[Per cert, també s'accepten suggeriments virtuals, els qui tingueu una setmana complicada podeu fer-nos arribar les vostres propostes a través de la xarxa]

Salut i llibres!
No, aquest no és el nostre Tió!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La plaça de l’Església s’omple de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2024

  Una trentena de persones van participar ahir dimarts en l’acte obert que va organitzar   la  Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Ajunta...