dissabte, 28 de març del 2015

Biblioteques amb DO

La biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola , és el primer any que s'implica plenament en la difusió de la cultura vitivinícola en el programa Biblioteques amb Do.
L'any passat s´hi va adherir, però com que estava tancat per obres, no va poder dur a terme el seu programa.

Enguany si!

La iniciativa promoguda pel servei de biblioteques de la Generalitat de Catalunya pretén dinamitzar aquests espais i donar a conèixer la DO a partir de la vinculació de 2 pilars de la cultura catalana: els vins i la literatura.

Biblioteques amb DO es desenvolupa al llarg de tot l'any 2015 en 48 biblioteques, 12 més que l'edició anterior, que es convertirant en embaixadores de les 12 DO de Catalunya amb activitats i propostes culturals variades i per a tots els públics que mostren els trets característics de cada territori vitivinícola.

Les biblioteques s'aniran rellevant mes a mes , per esdevenir, aparadors de la seva DO, amb activitats com ara: vermuts literaris, clubs de lectura, música, tastos de vins, lectures en veu alta, exposicions, caminades entre les vinyes..

Cada mes està dedicat a una DO, i el mes d'abril és el nostre , on Montblanc, l'Espluga de Francolí i Sarral , hem preparat diferents activitats relacionades, amb el vi, les lletres i la música.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La plaça de l’Església s’omple de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2024

  Una trentena de persones van participar ahir dimarts en l’acte obert que va organitzar   la  Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Ajunta...