diumenge, 1 de març del 2015

Mural " Llegim per viure més vides" de Joan Turu

El divendres 27 de febrer la biblioteca es va omplir d´activitats. Van venir els alumnes de 3er de l'escola Martí Poch i els alumnes de 4art de l´escola Mare de Déu del Carme.
Va ser un matí intens i emocionant , primer vam fer una visita per conèixer la biblioteca, després el Joan Turu ens va fer una presentació de la seva professió com a il.lustrador, vam agafar forçes esmorzan coca i xocolata , i ens vam posar mans a l´obra.

Mentre un grup de d'infants pintaven el mural, un altre grup  pintava un punt de llibre, un altre aprenïa  el què es podia fer i el què no es podia fer a la biblioteca , un altre grup feia d´investigadors a la biblioteca buscant llibres segons la seva tipografïa, i uns altres veien un video que parlava sobre les parts d'un llibre



Tots els alumnes van passar pels diferents tallers fent que la biblioteca trenqués per un matí , el silenci, i donés pas a corredisses que feien els infants  per arribar als tallers tot comentant el que havien fet.

Aquí us deixem algunes imatges del mural que van pintar , i esperem que els infants s´ho haguessin passat bé a dins a la biblioteca.







Des d'aquí volem donar les gràcies al Joan Turu per deixar-nos gaudir de la seva professió .



 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La plaça de l’Església s’omple de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2024

  Una trentena de persones van participar ahir dimarts en l’acte obert que va organitzar   la  Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Ajunta...