diumenge, 1 de març de 2015

Mural " Llegim per viure més vides" de Joan Turu

El divendres 27 de febrer la biblioteca es va omplir d´activitats. Van venir els alumnes de 3er de l'escola Martí Poch i els alumnes de 4art de l´escola Mare de Déu del Carme.
Va ser un matí intens i emocionant , primer vam fer una visita per conèixer la biblioteca, després el Joan Turu ens va fer una presentació de la seva professió com a il.lustrador, vam agafar forçes esmorzan coca i xocolata , i ens vam posar mans a l´obra.

Mentre un grup de d'infants pintaven el mural, un altre grup  pintava un punt de llibre, un altre aprenïa  el què es podia fer i el què no es podia fer a la biblioteca , un altre grup feia d´investigadors a la biblioteca buscant llibres segons la seva tipografïa, i uns altres veien un video que parlava sobre les parts d'un llibreTots els alumnes van passar pels diferents tallers fent que la biblioteca trenqués per un matí , el silenci, i donés pas a corredisses que feien els infants  per arribar als tallers tot comentant el que havien fet.

Aquí us deixem algunes imatges del mural que van pintar , i esperem que els infants s´ho haguessin passat bé a dins a la biblioteca.Des d'aquí volem donar les gràcies al Joan Turu per deixar-nos gaudir de la seva professió . 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SETMANA DEL DIA MUNDIA DE LA POESIA

  La biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola de l'Espluga de Francolí fa diferents accions per mostra   i celebra el Dia Mundial de la Poesia...