diumenge, 26 d’abril del 2015

Diada de Sant Jordi

El dia 23 d'abril a les 11:00h del matí, a la Residencia Jaume I , la biblioteca junt amb el Departament de Cultura i la propia residencia, vam organitzar un recital de poemes de la Montserrat Abelló " La veu em frisa" i de contes . Des d'aquí volem donar les gràcies als nostres narradors voluntaris com la Carme Callau, la Rosa Prats, l´Assumció Carulla, la Montse Roca, la Pepa Gonzàlez, la Joana Tarragó, la Montserrat Masdéu i el Josep Maria Vallès, per fer posible una Diada diferent junt amb la gent gran de la residencia.
 
I el divendres entre tots els assitents de la biblioteca , es va votar el punt de llibre que més ens havia agradat, el qual havien fet els nens/es que havien vingut a la biblioteca durant aquesta setmana. La guanyadora del punt de llibre més bonic o que més ha agradat , ha estat Omaima Doubi, que la biblioteca va premiar amb un conte de Sant Jordi. Enhorabona!
 
                                         
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LECXIT A LA BIBLIOTECA

  L’escola Martí Poch, la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’institut Joan Amigó inicien un nou projecte que té per l’objectiu millorar ...