diumenge, 26 d’abril de 2015

Diada de Sant Jordi

El dia 23 d'abril a les 11:00h del matí, a la Residencia Jaume I , la biblioteca junt amb el Departament de Cultura i la propia residencia, vam organitzar un recital de poemes de la Montserrat Abelló " La veu em frisa" i de contes . Des d'aquí volem donar les gràcies als nostres narradors voluntaris com la Carme Callau, la Rosa Prats, l´Assumció Carulla, la Montse Roca, la Pepa Gonzàlez, la Joana Tarragó, la Montserrat Masdéu i el Josep Maria Vallès, per fer posible una Diada diferent junt amb la gent gran de la residencia.
 
I el divendres entre tots els assitents de la biblioteca , es va votar el punt de llibre que més ens havia agradat, el qual havien fet els nens/es que havien vingut a la biblioteca durant aquesta setmana. La guanyadora del punt de llibre més bonic o que més ha agradat , ha estat Omaima Doubi, que la biblioteca va premiar amb un conte de Sant Jordi. Enhorabona!
 
                                         
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els clubs de lectura de la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola tanquen el curs amb una trobada col.lectiva

  Els Clubs de Lectura de la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola tanquen el curs amb l’escriptor Ramon Grau   Dimecres dia 31 de maig a l...