dijous, 16 de juliol del 2015

Dimecres 15 de juliol : Taller de lectura per a nens/es de 5 a 7 anys del Casal d'Estiu


                   




La Montse Bosch , entre moltes coses, és , una de les millors contacontes que he escoltat mai,i no m'equivoco quan dic que... a part d'arribar al cor dels infants també arriba al cor dels més grans. 
Així ens explicava la Montse com va anar el taller a la biblioteca....


" Han arribat amb rialles sense temps i puntuals com un rellotge, a dos quarts d'onze del matí, a la Biblioteca. Només sabien que hi anaven d'excursió, ningú els havia explicat què hi faríem dins del palau dels llibres.
Els he preguntat si podien imaginar quin era l'aliment que, a mi, m'agradava més?
Si me n'han dit de menges bones i exquisides!, fins que ells mateixos ho han endevinat:
-Montse!, "són els contes", "les lletres", "els llibres", "les paraules"
-Sí!, -els he dit-. Així hem començat la nostra excursió particular, emocional, màgica i coratjosa pel món dels contes i les narracions.
Pares i mares!, no podeu imaginar-vos que feliços que hem estat!, no sabeu com hem gaudit!! Per tal que us en féu una idea, aquí us deixo, de part de totes i tots, els contes que avui hem explorat, llegit, pensat, i el millor de tot : SENTIT! "
"La increïble història del nen menjaparaules"


"Pots pescar una sirena?"

"T'estimaré sempre, petitó" ( aquest darrer, l'heu d'explicar vosaltres, pares i mares, a casa, abraçats, com una paparra, als vostres fills i filles, abans d'anar a dormir)

                                            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ESTAMPES ESPLUGUINES

La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola inaugura un cicle de conferències sobre la història de l'Espluga de Francolí La Biblioteca Municip...