dijous, 16 de juliol del 2015

Dimecres 15 de juliol : Taller de lectura per a nens/es de 5 a 7 anys del Casal d'Estiu


                   




La Montse Bosch , entre moltes coses, és , una de les millors contacontes que he escoltat mai,i no m'equivoco quan dic que... a part d'arribar al cor dels infants també arriba al cor dels més grans. 
Així ens explicava la Montse com va anar el taller a la biblioteca....


" Han arribat amb rialles sense temps i puntuals com un rellotge, a dos quarts d'onze del matí, a la Biblioteca. Només sabien que hi anaven d'excursió, ningú els havia explicat què hi faríem dins del palau dels llibres.
Els he preguntat si podien imaginar quin era l'aliment que, a mi, m'agradava més?
Si me n'han dit de menges bones i exquisides!, fins que ells mateixos ho han endevinat:
-Montse!, "són els contes", "les lletres", "els llibres", "les paraules"
-Sí!, -els he dit-. Així hem començat la nostra excursió particular, emocional, màgica i coratjosa pel món dels contes i les narracions.
Pares i mares!, no podeu imaginar-vos que feliços que hem estat!, no sabeu com hem gaudit!! Per tal que us en féu una idea, aquí us deixo, de part de totes i tots, els contes que avui hem explorat, llegit, pensat, i el millor de tot : SENTIT! "
"La increïble història del nen menjaparaules"


"Pots pescar una sirena?"

"T'estimaré sempre, petitó" ( aquest darrer, l'heu d'explicar vosaltres, pares i mares, a casa, abraçats, com una paparra, als vostres fills i filles, abans d'anar a dormir)

                                            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La plaça de l’Església s’omple de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2024

  Una trentena de persones van participar ahir dimarts en l’acte obert que va organitzar   la  Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Ajunta...