dimarts, 5 d’abril del 2016

Biblioteques amb D.O


La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola participa, per segona vegada, en la difusió de la cultura vitivinícola en el programa Biblioteques amb D.O.

La iniciativa, promoguda pel servei de biblioteques de la Generalitat de Catalunya, pretén dinamitzar l’espai bibliotecari amb activitats i propostes culturals variades i per a tots els públics que prenen el vi com a manifestació autòctona, característica i diferenciada.

El 2016 té lloc la quarta edició de “Biblioteques amb DO”: 49 biblioteques públiques dels territoris de les 11 DO vinícoles de Catalunya acostaran la cultura del vi amb la literatura, la música, la poesia, els contes, la gastronomia i les diverses manifestacions i llenguatges culturals a través d’una àmplia proposta de serveis d’informació i d’activitats per a tots els públics: aparadors culturals, conferències, passejades entre vinyes i lectures, exposicions, clubs de lectura, vermuts literaris, concursos, lectures dramatitzades, hores del conte, etc.

S'ofereix un programa variat en què, cada mes està dedicat a una DO a través de les biblioteques, i el mes d'abril és el nostre, on Montblanc, l'Espluga de Francolí i Sarral, hem preparat diferents activitats relacionades, amb el vi, les lletres i la música.

Durant el mes d'Abril la biblioteca comptarà amb un racó i una ambientació relacionats amb el vi i les lletres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SEMINARI DINAMITZADOR DE BIBLIOTEQUES ESCOLARS

 Segona sessió del seminari de biblioteques escolars “Dinamitzem la lectura i les Biblioteques Escolars Alt Camp-Conca de Barberà”  El passa...