dimecres, 2 de maig del 2018

MARIDATGE LITERARI. BIBLIOTEQUES AMB DO

L’ESPLUGA TANCA EL MARIDATGE LITERARI I GASTRONÒMIC DEL CICLE “BIBLIOTEQUES AMB D.O.”Durant el mes d’abril els llibres han conviscut amb la gastronomia a la biblioteca de l’Espluga, on s’ ha celebrat tasts de vins, tallers de cuina, contes per adults, decoració  i activitats literàries.

Comencem amb el cicle de la quarta edició EL VI FA SANG i vam incloure alguna proposta com una gimcana amb alumnes de primària i vam col.laborar en una conversa distesa al Museu de la Vida Rural.

La biblioteca comença agafant forma i el raïm es el plat principal, globus, plastilina, pintura i papers de diferents colors formen part de la decoració

El cicle també entra a la Llar de Jubilats amb un taller de cuina a càrrec del Xavier Civit del restaurant Sant Francesc de Montblanc, mentre que la presidenta de la DO Conca de Barbera, Mariona Rendé , ens fa un tast de vins junt amb un taller olfactiu  al pati de la Biblioteca.
Amb l’objectiu d’arribar a tots els públics, una de les novetats és el contes per adults amb l’Elisabeth Ulibarri.

Finalment, els Clubs de lectura infantil i adult “Lletraeixerides” han donat molt que parlar amb els llibres de Roald Dahl, acompanyat de un most pels infants i un maridatge de delicatessen,  vins i caves de l’Espluga.

Fins l’any vivent Biblioteques amb DO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LECXIT A LA BIBLIOTECA

  L’escola Martí Poch, la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’institut Joan Amigó inicien un nou projecte que té per l’objectiu millorar ...