dimecres, 2 de maig del 2018

MARIDATGE LITERARI. BIBLIOTEQUES AMB DO

L’ESPLUGA TANCA EL MARIDATGE LITERARI I GASTRONÒMIC DEL CICLE “BIBLIOTEQUES AMB D.O.”











Durant el mes d’abril els llibres han conviscut amb la gastronomia a la biblioteca de l’Espluga, on s’ ha celebrat tasts de vins, tallers de cuina, contes per adults, decoració  i activitats literàries.

Comencem amb el cicle de la quarta edició EL VI FA SANG i vam incloure alguna proposta com una gimcana amb alumnes de primària i vam col.laborar en una conversa distesa al Museu de la Vida Rural.

La biblioteca comença agafant forma i el raïm es el plat principal, globus, plastilina, pintura i papers de diferents colors formen part de la decoració

El cicle també entra a la Llar de Jubilats amb un taller de cuina a càrrec del Xavier Civit del restaurant Sant Francesc de Montblanc, mentre que la presidenta de la DO Conca de Barbera, Mariona Rendé , ens fa un tast de vins junt amb un taller olfactiu  al pati de la Biblioteca.
Amb l’objectiu d’arribar a tots els públics, una de les novetats és el contes per adults amb l’Elisabeth Ulibarri.

Finalment, els Clubs de lectura infantil i adult “Lletraeixerides” han donat molt que parlar amb els llibres de Roald Dahl, acompanyat de un most pels infants i un maridatge de delicatessen,  vins i caves de l’Espluga.

Fins l’any vivent Biblioteques amb DO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La plaça de l’Església s’omple de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2024

  Una trentena de persones van participar ahir dimarts en l’acte obert que va organitzar   la  Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Ajunta...