dimecres, 5 de juny del 2019

VISITA DELS ALUMNES DE P-5 DE L'ESCOLA MARTI POCH

VISITA DELS MÉS GRANS D'EDUCACIÓ INFANTIL DE L'ESCOLA MARTÍ POCH

La visita consta;  de l'explicació de l'edifici de l'Antic Hospital, visita de l'arxiu, de la sala de plens i  per acabar entrem a la biblioteca on explico una mica el funcionament, les normes, com estan distribuïts els espais i els llibres i per finalitzar  contes, poemes i endevinalles a la sala infantil.

És un grup que xerra molt i la Fina en parla meravelles del grup ! Tenen moltes inquietuds, preguntes....  tan sols de l'entrada, de l'arxiu i de la sala de plens, vam estar força estona per poder contestar individualment cada pregunta.





A la Sala de plens, amb molt de compte, van seure a les cadires  dels regidors i la del Sr. alcalde (suposadament).
 Són petits però ràpidament van entendre perquè seien, un cop al mes, els polítics. No van voler ser menys i van demanar coses per millorar l'Espluga.
 La Mercè s'ho va apuntar al mòbil perquè va ser molt divertit el que volien; un Spa, cases pels pobres, una piscina més gran, un parc d'atraccions, carrers més amples ...Un d'ells va proposar  fer una carta al Sr. Alcalde per sol.licitar-ho tot el que havien dit.

Un cop al primer pis, el mural del Joan Turú  va donar per molt, els dibuixos, la frase que hi ha escrita, i com noo... encara hi havia restes de la SUPERNIT i dels escrits del Sr. Pla, o com es feia anomenar el SENYOOOR DE LES OMBRES.

El funcionament de la biblioteca alguns ja el sabien, però sempre va bé recordar que no es pot córrer, ni parlar, ni menjar, ni beure i que per poder agafar llibres es necessita un carnet.

Un cop a la sala infantil van poder escolar uns quants contes, poemes i endevinalles

Fins la propera!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La plaça de l’Església s’omple de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2024

  Una trentena de persones van participar ahir dimarts en l’acte obert que va organitzar   la  Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Ajunta...