dimecres, 17 de juliol del 2019

TALLER DE PINTURA CORPORAL A LA BIBLIOPISCINA

TALLER DE PINTURA CORPORAL A LA BIBLIOPISICINA

La Bibliopiscina intenta  apropar  i facilitar la lectura als usuaris de la piscina d’una manera lúdica i també es dona a conèixer els serveis bibliotecaris, tot això oferint alguns dels serveis propis de les biblioteques, com són la consulta de revistes, préstec de llibres i activitats de dinamització.

Aquesta iniciativa també  reforça el paper de centre d'oci de la piscina, i dins d'aquesta instal·lació municipal, es converteix en un punt de trobada i intercanvi social i cultural, atenent que aquest servei no té cap mena de cost addicional.

 Gràcies a activitats com la Bibliopiscina, els nens i les nenes desenvolupen la imaginació i la capacitat creativa. El joc és el nucli central del desenvolupament. Mentre juguen, experimenten de manera segura, aprenen sobre tot el que els envolta, resolen conflictes, proven nous desafiaments i conductes o s’adapten a noves situacions, i es desenvolupen les bases de l’aprenentatge, del desenvolupament emocional, social, cognitiu i motriu.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La plaça de l’Església s’omple de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2024

  Una trentena de persones van participar ahir dimarts en l’acte obert que va organitzar   la  Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Ajunta...