divendres, 13 de març del 2020

ACTIVACIÓ DEL PLA D'EMERGÈNCIA

ACTIVACIÓ DEL PLA D'EMERGÈNCIA

🔴🚪📚 La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola informa que a causa de l'activació del Pla d'Emergències en relació amb malalties transmissibles emergents amb potencial alt de risc activat per Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya i també segons les indicacions del Departament de Salut, l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí ha decidit ampliar amb les següents mesures de prevenció amb relació a la propagació del Coronavirus (SARS-CoV- 2):
- Tancament dels centres i serveis al públic del Sistema Bibliotecari i dels Museus de Catalunya.També recordem que totes les mesures se sumen a les que ja es van adoptar inicialment:
- Ajornar la celebració del Dia Mundial de la Poesia prevista pel 19 de març.
- Demanar als usuaris que consultessin un llibre de la prestatgeria que NO el retornessin a la prestatgeria i que els col·loquessin en caixes especialment situades a la biblioteca.
Els llibres que es retornin a la biblioteca es deixarien en unes caixes (sense tocar-los per part del personal).
- Totes les caixes es deixarien a banda en un magatzem durant un termini mínim de 48 h. Passat aquest termini el personal de la biblioteca, amb guants, procediria a retornar els llibres als prestatges i a anotar el retorn dels préstecs.
- Als usuaris se'ls demanaria que es rentin les mans abans de sortir de la biblioteca
- L'ús de guants durant la manipulació de llibres retornats o en préstec.

🏛 👥 L'Ajuntament ha informat als treballadors/es de totes les recomanacions que es fan des del Departament de Salut. Posant cartells informatius amb les indicacions preventives i informació a diverses dependències municipals i fent arribar informació oficial a diversos col·lectius, com ara entitats i comerços i també a tota la ciutadania a través dels canals oficials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SEMINARI DINAMITZADOR DE BIBLIOTEQUES ESCOLARS

 Segona sessió del seminari de biblioteques escolars “Dinamitzem la lectura i les Biblioteques Escolars Alt Camp-Conca de Barberà”  El passa...