divendres, 13 de març del 2020

ACTIVACIÓ DEL PLA D'EMERGÈNCIA

ACTIVACIÓ DEL PLA D'EMERGÈNCIA

🔴🚪📚 La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola informa que a causa de l'activació del Pla d'Emergències en relació amb malalties transmissibles emergents amb potencial alt de risc activat per Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya i també segons les indicacions del Departament de Salut, l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí ha decidit ampliar amb les següents mesures de prevenció amb relació a la propagació del Coronavirus (SARS-CoV- 2):
- Tancament dels centres i serveis al públic del Sistema Bibliotecari i dels Museus de Catalunya.



També recordem que totes les mesures se sumen a les que ja es van adoptar inicialment:
- Ajornar la celebració del Dia Mundial de la Poesia prevista pel 19 de març.
- Demanar als usuaris que consultessin un llibre de la prestatgeria que NO el retornessin a la prestatgeria i que els col·loquessin en caixes especialment situades a la biblioteca.
Els llibres que es retornin a la biblioteca es deixarien en unes caixes (sense tocar-los per part del personal).
- Totes les caixes es deixarien a banda en un magatzem durant un termini mínim de 48 h. Passat aquest termini el personal de la biblioteca, amb guants, procediria a retornar els llibres als prestatges i a anotar el retorn dels préstecs.
- Als usuaris se'ls demanaria que es rentin les mans abans de sortir de la biblioteca
- L'ús de guants durant la manipulació de llibres retornats o en préstec.

🏛 👥 L'Ajuntament ha informat als treballadors/es de totes les recomanacions que es fan des del Departament de Salut. Posant cartells informatius amb les indicacions preventives i informació a diverses dependències municipals i fent arribar informació oficial a diversos col·lectius, com ara entitats i comerços i també a tota la ciutadania a través dels canals oficials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La plaça de l’Església s’omple de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2024

  Una trentena de persones van participar ahir dimarts en l’acte obert que va organitzar   la  Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Ajunta...