dijous, 28 de maig del 2020

AITOR SÁNCHEZ MAZA. 8è dia de Contes Confinats



La Biblioteca Municipal Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga de Francolí presenta una nova iniciativa vinculada amb els infants i joves que participen als Clubs de Lectura. Es tracta d’una lectura de contes en veu alta en format audiovisual, que es penjaran a les xarxes socials de la Biblioteca (Facebook, Instagram i al Blog) a partir de dimecres 20 de maig.
La iniciativa neix des de la Biblioteca per a oferir recursos culturals de dinamització infantil i juvenil a les famílies, i per acompanyar als infants durant el confinament. Així doncs, la proposta se’ls va fer arribar als membres del club de lectura, plantejant el repte d’explicar i gravar un conte, proposta que ha estat molt ben rebuda. Els infants han hagut d’escollir un conte, llegir-lo diverses vegades per aconseguir una bona lectura en veu alta i finalment han hagut de fer la gravació davant la càmera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La plaça de l’Església s’omple de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2024

  Una trentena de persones van participar ahir dimarts en l’acte obert que va organitzar   la  Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Ajunta...