dimecres, 16 de desembre del 2020

CONTINUEM AMB LES VISITES, AVUI ELS DE P-4 DE L'ESCOLA MARTÍ POCH

 ENS VISITEN ELS MITJANS DEL CICLE INFANTIL MOLT BEN ACOMPANYATS PER LA SEVA TUTORA  MONTSE FARRÉ, LA FINA MINGUELL I LA VICTÒRIA, VICKY PER A TOTS ELS INFANTS

La visita consisteix en conèixer l'Antic Hospital i tot el que hi ha. Així que entrem a la Sala de plens i a l'Arxiu.

Mentre expliquem ells van agafant  lloc per seure. La Lucia ens explicarà que dilluns ella va venir a portar joguines i menjar per la recollida que s'està fent.

Molt ben explicat Lucia!!!

Es hora de pujar a la primera planta, on parlem del mural que va pintar en Joan Turu amb l'antiga bibliotecària la Mercè Rosell i els alumnes de 6è de les dues escoles de l'Espluga. 

El Pol, fill de la Mercè ha estat molt content que parléssim de la seva mare!!Ara sí...,fora jaquetes i fora les motxilles!!  cap dins a la biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola a la zona infantil.

OBLIGATORI... Gel hidroalcohòlic, i com que son menors de 6 anys i es grup bombolla es poden treure les mascaretes. Ah! m'ha encantat on posen les mascaretes (es com un sabater de penjar i a cada butxaca  hi ha la foto de l'infant)

La part més bonica és quan expliquem que es pot fer a les biblioteques i quan explico contes, fem endevinalles... mireu, mireu les cares!!


El temps ha passat molt ràpid... i ja hi havia gana!! Així que hem anat al magatzem a esmorzar, perquè a la biblioteca NO es pot menjar
Una mica apretadets!, però una cadira per a tothomÉs un plaer compartir moments amb vosaltres !! Espero que torneu aviat!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La plaça de l’Església s’omple de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2024

  Una trentena de persones van participar ahir dimarts en l’acte obert que va organitzar   la  Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Ajunta...