dimecres, 16 de desembre de 2020

CONTINUEM AMB LES VISITES, AVUI ELS DE P-4 DE L'ESCOLA MARTÍ POCH

 ENS VISITEN ELS MITJANS DEL CICLE INFANTIL MOLT BEN ACOMPANYATS PER LA SEVA TUTORA  MONTSE FARRÉ, LA FINA MINGUELL I LA VICTÒRIA, VICKY PER A TOTS ELS INFANTS

La visita consisteix en conèixer l'Antic Hospital i tot el que hi ha. Així que entrem a la Sala de plens i a l'Arxiu.

Mentre expliquem ells van agafant  lloc per seure. La Lucia ens explicarà que dilluns ella va venir a portar joguines i menjar per la recollida que s'està fent.

Molt ben explicat Lucia!!!

Es hora de pujar a la primera planta, on parlem del mural que va pintar en Joan Turu amb l'antiga bibliotecària la Mercè Rosell i els alumnes de 6è de les dues escoles de l'Espluga. 

El Pol, fill de la Mercè ha estat molt content que parléssim de la seva mare!!Ara sí...,fora jaquetes i fora les motxilles!!  cap dins a la biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola a la zona infantil.

OBLIGATORI... Gel hidroalcohòlic, i com que son menors de 6 anys i es grup bombolla es poden treure les mascaretes. Ah! m'ha encantat on posen les mascaretes (es com un sabater de penjar i a cada butxaca  hi ha la foto de l'infant)

La part més bonica és quan expliquem que es pot fer a les biblioteques i quan explico contes, fem endevinalles... mireu, mireu les cares!!


El temps ha passat molt ràpid... i ja hi havia gana!! Així que hem anat al magatzem a esmorzar, perquè a la biblioteca NO es pot menjar
Una mica apretadets!, però una cadira per a tothomÉs un plaer compartir moments amb vosaltres !! Espero que torneu aviat!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola exposa al pati de l'antic hospital l'exposició "Vallverdú Horitzó"

Es tracta d'una mostra itinerant de petit format sobre la vida i obra de l’escriptor, coincidint amb l’any de commemoració del seu cente...