dijous, 17 de juny del 2021

Els Clubs de Lectura de la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola tanquen el curs presencialment

 


Cada final de curs, durant el mes de juny, els clubs de lectura de la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola tanquen el curs amb una trobada presencial, aquest any dins de l’etapa de represa s’ha fet amb les mesures recomanades



La Biblioteca municipal de l’Espluga de Francolí disposa de tres clubs de lectura, l’adult, l’infantil i el juvenil. El club de lectura adult va tancar el curs amb el comentari del llibre Farem castells de sorra, i facilitant-los aquell mateix dia les lectures recomanades per l’estiu, tres novel·les, una d’elles Ballaven el Black Bottom de Joan Rendé que ha estat un regal per part de la Biblioteca i de l’Ajuntament a totes les usuàries del club. 

 


El dia 16 de juny es va tancar el curs del club infantil i juvenil amb els comentaris d’Els invisibles dins de la plataforma digital VIU UN LLIBRE i Desconnectats. Per acomiadar els clubs s’han fet diverses activitats i entrega d’orles i també es va entregar un detall a la Dolors Foguet (coordinadora del club de lectura infantil) en agraïment a la tasca que realitza. Per altra banda, el club de lectura juvenil va tancar el curs amb una gimcana on s’havien de resoldre els enigmes dels llibres llegits durant aquest curs, tot acompanyat amb un berenar.

 



Els Clubs de Lectura són eines fonamentals de foment de la lectura i de cohesió i dinamització social. Una iniciativa que rep el suport de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, i de les Biblioteques Públiques de la Generalitat de Catalunya, que treballen per acompanyar i fomentar aquestes iniciatives impulsades des de la biblioteca municipal.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La plaça de l’Església s’omple de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2024

  Una trentena de persones van participar ahir dimarts en l’acte obert que va organitzar   la  Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Ajunta...