dilluns, 4 d’abril del 2022

MERCAT DEL LLIBRE VELL

 

La Biblioteca de l’Espluga posa a disposició del públic revistes i  llibres infantils i juvenils retirats per l’actualització anual de títols

 

La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola, durant el mes d’abril, segueix el procés d’esporga de llibres, en què retira de les prestatgeries aquells títols que cal descatalogar, seguint les indicacions de la Central de Biblioteques.

 



La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola posarà a l’abast de tothom revistes i  llibres descatalogats que durant el mes d’abril s’han retirat durant procés d’esporga, en què es descataloguen seguint les indicacions de la Central de Biblioteques. Aquests títols comprenen llibres de diferents temàtiques infantils i juvenil i que són encara d’interès públic, però no tenen cabuda en l’actualització.

 

S’hi poden trobar títols de diferents temàtiques. Una acció amb l’objectiu d’actualitzar el fons bibliotecari oferint l’espai necessari per a les noves incorporacions, més útils, de qualitat i adequat a les necessitats dels usuaris.

 

Per aquest motiu, la Biblioteca de l’Espluga, proposa l’accés públic a aquests recursos, durant uns dies en què el pati de l’Antic Hospital es convertirà en una gran llibreria oberta a la ciutadania i on els usuaris interessats podran endur-se els exemplars que els hi interessin. L’activitat es desenvoluparà seguint els protocols i les mesures de prevenció i indicacions de les treballadores municipals.

 

Totes aquelles persones interessades en aquesta activitat podran anar a l’Antic Hospital;  la setmana del 5 al 8 d’abril (de 16h a 18.30h). Abans d’entrar a l’espai, degudament senyalitzat, es demanarà als usuaris l’ús de mascareta, que s’apliquin el rentatge de mans amb gel hidroalcohòlic. L’entrada serà pel carrer Torres Jordi, número 16.

 

Aquesta iniciativa rep el suport de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La plaça de l’Església s’omple de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2024

  Una trentena de persones van participar ahir dimarts en l’acte obert que va organitzar   la  Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Ajunta...