dijous, 20 d’octubre de 2022

BEATRIU DE MILANY I PONÇ HUG DE CERVERA

 

La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga

de Francolí edita un nou punt de llibre amb els gegants restaurants Beatriu de Milany i Ponç Hug de Cervera.

 

 

Des de la Biblioteca Mn. Ramon Muntanyola de l’Espluga de Francolí, fa uns anys que s’edita un punt

de llibre informatiu sobre les activitats programades anualment en aquest espai. Aquest punt va

acompanyat de la imatge d’un element de cultura popular. En darreres anys si ha trobat els gegantons neolítics, el Rovelló, la gitana i també l’any 2020 el Senglar dels Diables de l’Espluga

 

Aquest any, després restaurar i de canviar la vestimenta als gegants hem considerar oportú dedica’ls-hi aquest petit homenatge amb un punt de llibre on l’utilitzarem aquest curs 2022-2023.Fomentant així el coneixement i la divulgació de la figura entre les persones usuàries de la biblioteca municipal.

 

El punt de llibre és un format que combina la cultura popular, també una eina per a la lectura i a més s’hi recullen les activitats programades a la biblioteca. On trobareu un codi QR que redirigeix al blog de la biblioteca.

 

Des de la biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola es creu fermament que projectes com aquest ajuden a reforçar l'estima als elements del nostre seguici popular i festiu.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola exposa al pati de l'antic hospital l'exposició "Vallverdú Horitzó"

Es tracta d'una mostra itinerant de petit format sobre la vida i obra de l’escriptor, coincidint amb l’any de commemoració del seu cente...