dimarts, 31 de gener del 2023

Al Liceu amb l’òpera Macbeth de Verdi

 


La Biblioteca Mossèn Muntanyola de l'Espluga de Francolí  participa per segona vegada en el programa LiceuBib del Departament de Cultural de la Generalitat de Catalunya i el Gran Teatre El Liceu. Una trentena de persones podran gaudir de la sortida i de la conferència.

LiceuBib busca acostar l'òpera a diferents públics i inclou una sortida al Gran Teatre del Liceu, per veure un títol sobre el qual abans s'han fet activitats a la biblioteca participant.

La conferència a càrrec de Pol Avinyó serà el dia 14 de febrer a les 12 del migdia a la mateixa biblioteca on ens endinsarà a les persones usuàries al món d'un dels compositors més influents d'aquest gènere musical. Mentre que la sortida serà el dia 23 de febrer  al Gran Teatre del Liceu.

L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí  subvencionarà el desplaçament a Barcelona.

Aquesta iniciativa ha rebut el suport de la regidoria de cultura de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí i del Servei de les Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que treball en per acompanyar les iniciatives de biblioteca municipal.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La plaça de l’Església s’omple de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2024

  Una trentena de persones van participar ahir dimarts en l’acte obert que va organitzar   la  Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Ajunta...