dimarts, 21 de febrer del 2023

La Biblioteca mossèn Ramon Muntanyola inicia el programa d’activitats "Activa't a la biblioteca”

 Es realitzaran dues activitats setmanals a partir del 21 de febrer, en el marc del projecte Treball als Barris de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí


El proper dimarts 21 de febrer de 2023 s’iniciarà el programa d’activitats “Activa’t a la biblioteca” a la Biblioteca mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga de Francolí.  El programa inclou dos activitats setmanals per a públics diferents.

En primer lloc, cada dimarts de 17.30 a 18.30 h es durà a terme un taller de tècniques d’estudi i impuls de la llengua catalana dirigit a nens i nenes a partir de 8 anys. Serà un espai d’aprenentatge per afavorir les habilitats socials dels infants i promoure l’ús de la llengua catalana a través de jocs o de la visualització de curtmetratges.



Per altra banda, cada dimecres d’11 a 12 h tindrà lloc un taller de digitalització i eines bàsiques útils per al dia a dia dirigit a la població adulta, especialment a persones nouvingudes. L’objectiu de l’activitat és presentar les eines i recursos digitals de comunicació més utilitzats i aprendre’n el seu funcionament, com per exemple descarregar-se i fer servir l’aplicació de l’ebando o rebre suport per realitzar tràmits a través d’internet.

Totes les activitats són gratuïtes i no és necessari realitzar inscripció prèvia.


Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris i cofinançada pel Ministerio de Trabajo y Economía Social - Servicio Público de Empleo Estatal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La plaça de l’Església s’omple de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2024

  Una trentena de persones van participar ahir dimarts en l’acte obert que va organitzar   la  Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Ajunta...