divendres, 22 de març del 2024

Acció poètica a l’Espluga per celebrar el Dia Mundial de la Poesia 2024


 

 

Amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, que es commemora el 21 de març, la Institució de les Lletres Catalanes i el Centre UNESCO de Catalunya impulsen un seguit d’accions poètiques al territori de parlar catalana. Per festejar-lo s’ha triat la poesia, en la dissetena edició del DMP, la ILC ha escollit el poema “m'he estimat molt la vida” de Vicent Andrés Estellés, de qui enguany commemorem el centenari del naixement. El poema s’ha traduït del català a una vintena de llengües més.

La regidoria de Ciutadania de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, la Biblioteca pública Mossèn Ramon Muntanyola i el Punt d’Informació Juvenil Francolí de l’Espluga de Francolí en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà tornen a organitzar una jornada poètica amb motiu del Dia Mundial de la Poesia.

L’activitat es durà a terme dijous 21 de març a les 6 de la tarda a l’Antic Hospital. Està previst que es realitzi la lectura del poema proposat per la Institució de les Lletres Catalanes, la lectura en les diferents llengües, una lectura de diferents poemes per part de l’alumnat dels centres educatius i la interpretació de peces musicals per l’alumnat de l’Escola de Municipal de Música. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La plaça de l’Església s’omple de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2024

  Una trentena de persones van participar ahir dimarts en l’acte obert que va organitzar   la  Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Ajunta...