dimarts, 7 d’abril del 2020

CONTACONTES: CONFINAMENT

UNA BONA RECOMANACIÓ

Les iniciatives per a fer més suportable el pas dels dies des de casa no paren d'arribar. Ara, ho fa la llibreria lleidatanaEl Genet Blau, la qual, ha encetat una activitat de lectura de contes infantils a través del telèfon. D'aquesta manera, pretenen entretenir una estona els més petits de casa i alleugerir el pes dels pares de no saber què fer per a ocupar totes les hores del dia.

El contacontes va començar aquest dilluns amb l'explicació de 'Papa, em regales un dinosaure?' i, aquest dimarts, han seguit amb 'Qui s'ha fet pipí al Mississipi?'. Així doncs, totes aquelles famílies que vulguin passar una bona i didàctica estona des de casa només han d'anar fins al perfil d'Instagram de la llibreria i gaudir cada dia d'un nou conte.

L'hora d'emissió és a les 11.00 hores del matí, això no obstant, si no s'arriba a temps, es pot tornar a visionar des del mateix perfil, ja que es queda guardat el vídeo com una nova publicació. Una bona iniciativa que alegra els matins de cada dia més i més infants lleidatans.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La plaça de l’Església s’omple de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2024

  Una trentena de persones van participar ahir dimarts en l’acte obert que va organitzar   la  Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Ajunta...