dimarts, 9 de juny del 2020

ENQUESTES

Avui dimarts, dia 9 de juny, alguns dels vostres usuaris poden rebre una enquesta sobre el servei bibliotecari de la primera part de l'any 2020, inclòs el període de confinament.

Aquesta enquesta servirà com a base per a l'anàlisi de l'impacte en els serveis bibliotecaris de la situació creada per la crisi de la COVID-19 i té dos objectius principals:

1) Analitzar diversos perfils d'usuari en funció de la utilització prèvia d'eBiblio i conèixer les seves trajectòries d'ús, disponibilitat tecnològica i opinions sobre la plataforma.

2) Analitzar la incidència de la crisi sobre les diverses tipologies d'usuari d'eBiblio i d'eFilm, tot prenent en consideració aspectes com l'edat, el sexe, l'àmbit geogràfic, etc. i establir-ne les intensitats d'ús.

Aquest estudi el realitzem conjuntament amb la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, i compta amb l'assistència i direcció tècnica del Servei de Planificació i Avaluació de la mateixa Diputació.

Esperem que els resultats siguin d'utilitat per planificar de manera més adequada el futur del conjunt del Sistema de Lectura Pública de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La plaça de l’Església s’omple de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2024

  Una trentena de persones van participar ahir dimarts en l’acte obert que va organitzar   la  Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Ajunta...