dimarts, 9 de juny del 2020

ENQUESTES

Avui dimarts, dia 9 de juny, alguns dels vostres usuaris poden rebre una enquesta sobre el servei bibliotecari de la primera part de l'any 2020, inclòs el període de confinament.

Aquesta enquesta servirà com a base per a l'anàlisi de l'impacte en els serveis bibliotecaris de la situació creada per la crisi de la COVID-19 i té dos objectius principals:

1) Analitzar diversos perfils d'usuari en funció de la utilització prèvia d'eBiblio i conèixer les seves trajectòries d'ús, disponibilitat tecnològica i opinions sobre la plataforma.

2) Analitzar la incidència de la crisi sobre les diverses tipologies d'usuari d'eBiblio i d'eFilm, tot prenent en consideració aspectes com l'edat, el sexe, l'àmbit geogràfic, etc. i establir-ne les intensitats d'ús.

Aquest estudi el realitzem conjuntament amb la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, i compta amb l'assistència i direcció tècnica del Servei de Planificació i Avaluació de la mateixa Diputació.

Esperem que els resultats siguin d'utilitat per planificar de manera més adequada el futur del conjunt del Sistema de Lectura Pública de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LECXIT A LA BIBLIOTECA

  L’escola Martí Poch, la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’institut Joan Amigó inicien un nou projecte que té per l’objectiu millorar ...