dimecres, 21 d’abril del 2021

BIBLIOTEQUES AMB DO

 La Biblioteca Ramon Muntanyola de l'Espluga de Francolí enceta una nova edició de Biblioteques amb DO i ja és la quarta. El projecte vol conjugar el maridatge de vins de la Conca amb la lectura tot endinsant-se en el món vitivinícola a través de la història, el folklore, l'art o el turisme. L'acte central del cicle és Vinyes entre vitrines, una mirada al món del vi en les col·leccions d'art dels museus catalans.

La fam d'activitats culturals per part de la gent va fer que la proposta fos tot un èxit. Les places per assistir al Vinyes entre vitrines es van acabar en pocs dies.

vins llibres

En el marc de les biblioteques amb DO els clubs de lectura d'aquest espai municipal dedicaran el mes d'abril a llegir llibres relacionats amb el vi. Així, per als més menuts s'ha triat "La verema" de Montserrat Balada, per al club juvenil "El raïm inquiet" d'Elisenda Guiu i per al d'adults "Terra aspriva" de Sebastià Bennasar. D'altra banda, també s'ha programat una visita al Celler Modernista de l'Espluga a finals de mes.


Pots escoltar les notícies a:

https://tac12.tv/programes/connecta-10comarques/item/17695-connecta-10comarques-capitol-108 

https://youtu.be/NPn6J5sFIZ8


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La plaça de l’Església s’omple de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2024

  Una trentena de persones van participar ahir dimarts en l’acte obert que va organitzar   la  Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Ajunta...