dilluns, 26 d’abril del 2021

SANT JORDI 2021 A LA BIBLIOTECA

 Ens visiten els alumnes de primer i segon de cicle inicial de l'Escola Martí Poch.


Un matí fantàstic!... els alumnes volien saber quin és el funcionament de la biblioteca, què s'hi pot fer?, quants llibres poden prendre a casa?, què necessiten per agafar llibres de la biblioteca?, quines activitats es fan? és poden utilitzar els ordinadors? alguns/es ja sabien les respostes, però d'altres no havien xafat mai la biblioteca, ni tan sols de visita.

Els alumnes, més experimentats, que formen part del Club de lectura Infantil, expliquen als seus companys/es en què consisteix i com funciona el Club de lectura de l'Espluga de Francolí anomenat "Menjallibres"Tenen moltes curiositats i fan moltes preguntes... i de cop sorgeix la paraula LLEGENDA... què significa?

Quina millor manera d'aprendre-ho que explicant-ne un parell. Aprofito que hi ha el llibre de Llegendes Espluguines de l'autor Josep Ma. Calbet i Camarasa, editat al 2001 i il.lustat per Pedro Alegre Gutiérrez.

Vaig explicar "la núvia amagada" i "la nena abandonada"

i si una cosa ens va quedar ben clara, va ser què....

No totes les llegendes acaben bé! 

Un matí per no oblidar!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La plaça de l’Església s’omple de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2024

  Una trentena de persones van participar ahir dimarts en l’acte obert que va organitzar   la  Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Ajunta...