divendres, 8 d’octubre del 2021

"VIU UN LLIBRE" A L'ESCOLA VEDRUNA

 Avui divendres, dia 8 d'octubre, la biblioteca s'ha desplaçat a l'Escola Vedruna per explicar la plataforma digital on els alumnes podran llegir llibres digitals  i interaccionar amb l'autor/a.


Els alumnes de 5è i 6è de primària podran accedir a la plataforma Fiction Express que ofereix en exclusiva un seguit de títols literaris en català, que es publiquen setmanalment i que permet als nois i noies la possibilitat d’interactuar amb els seus autors i autores escrivint la continuació de la història. A través d’un sistema de votacions i d’un fòrum obert amb l’autor o autora, on es comparteixen idees i opinions sobre el llibre, l’autor o autora tindrà nous arguments per escriure els capítols posteriors. 


               

La iniciativa “Viu un llibre” té com a objectius fomentar la lectura, millorar la competència lectora i desenvolupar l'hàbit de llegir entre els joves. Per aconseguir-ho utilitza una metodologia única i innovadora: cada setmana es publica un capítol de cada llibre, un per cada nivell, seguidament els participants tenen una setmana per llegir el capítol i interactuar a través d'un fòrum obert amb els autors i autores que estan escrivint el llibre i votar la millor de les tres opcions de continuïtat de la història Les seves opinions ajudaran als escriptors a escriure els capítols posteriors. L’exercici es repetirà durant 5 setmanes.




Moltes gràcies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La plaça de l’Església s’omple de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2024

  Una trentena de persones van participar ahir dimarts en l’acte obert que va organitzar   la  Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Ajunta...