divendres, 25 de febrer del 2022

EL PLAER DE L'ART

 

La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga estrena un cicle de conferències sobre art

Les xerrades tindran lloc els dilluns a la tarda sota el títol “El plaer de l’art”



Aquest proper mes de març, la Biblioteca Municipal Mn Ramon Muntanyola de l'Espluga de Francolí amplia el seu programa d'activitats amb una nova proposta; “El plaer de l’art” que consisteix en conferències al voltant de la història de l'art europeu, des dels seus inicis, Les xerrades es faran els dilluns a la tarda de 18.30h a 20h i s’iniciaran el proper dilluns 7 de març.

L’activitat serà impartida per la professora Dolors Sanahuja Torres (Blancafort, Tarragona), qui és llicenciada en filologia catalana i en psicologia, i doctora en història. Amb “El plaer de l’art” Sanahuja busca motivar el coneixement per la cultura europea a través de les seves creacions artístiques fent ús d'una metodologia dinàmica i participativa i, com és natural, molt visual.

Aquesta  activitat pot ser d'interès tant per a joves com per a persones adultes i el nivell del seu contingut s'adaptarà als assistents. Totes aquelles persones interessades en assitir-hi cal que facin inscripció prèvia a la Biblioteca.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La plaça de l’Església s’omple de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2024

  Una trentena de persones van participar ahir dimarts en l’acte obert que va organitzar   la  Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Ajunta...