dijous, 23 de juny del 2022

PLAER DE L'ART

 

La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga finalitza el cicle de conferències sobre artEl passat dilluns, 20 de juny , la Biblioteca Municipal Mn Ramon Muntanyola de l'Espluga de Francolí va donar per finalitzada les xerrades dins de la programació; “El plaer de l’art” que consisteix en conferències al voltant de la història de l'art europeu, des dels seus inicis, Les xerrades van tenir lloc tots els dilluns a la tarda de 18.30h a 20h i es van iniciar el proper dilluns 7 de març.

L’activitat és impartida per la professora Dolors Sanahuja Torres (Blancafort, Tarragona), qui és llicenciada en filologia catalana i en psicologia, i doctora en història. Amb “El plaer de l’art” Sanahuja busca motivar el coneixement per la cultura europea a través de les seves creacions artístiques fent ús d'una metodologia dinàmica i participativa i, com és natural, molt visual.

Aquesta  activitat va ser d'interès tant per a joves com per a persones adultes i el nivell del seu contingut s'adaptarà als assistents.

El regidor de cultura de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí va assistir a la cloenda del cicle agraint el treball de la Dolors  i al finalitzar vam poder brindar amb una copeta de cava i una mica de pica-pica.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La plaça de l’Església s’omple de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2024

  Una trentena de persones van participar ahir dimarts en l’acte obert que va organitzar   la  Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Ajunta...