dijous, 23 de juny del 2022

PLAER DE L'ART

 

La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga finalitza el cicle de conferències sobre artEl passat dilluns, 20 de juny , la Biblioteca Municipal Mn Ramon Muntanyola de l'Espluga de Francolí va donar per finalitzada les xerrades dins de la programació; “El plaer de l’art” que consisteix en conferències al voltant de la història de l'art europeu, des dels seus inicis, Les xerrades van tenir lloc tots els dilluns a la tarda de 18.30h a 20h i es van iniciar el proper dilluns 7 de març.

L’activitat és impartida per la professora Dolors Sanahuja Torres (Blancafort, Tarragona), qui és llicenciada en filologia catalana i en psicologia, i doctora en història. Amb “El plaer de l’art” Sanahuja busca motivar el coneixement per la cultura europea a través de les seves creacions artístiques fent ús d'una metodologia dinàmica i participativa i, com és natural, molt visual.

Aquesta  activitat va ser d'interès tant per a joves com per a persones adultes i el nivell del seu contingut s'adaptarà als assistents.

El regidor de cultura de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí va assistir a la cloenda del cicle agraint el treball de la Dolors  i al finalitzar vam poder brindar amb una copeta de cava i una mica de pica-pica.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SEMINARI DINAMITZADOR DE BIBLIOTEQUES ESCOLARS

 Segona sessió del seminari de biblioteques escolars “Dinamitzem la lectura i les Biblioteques Escolars Alt Camp-Conca de Barberà”  El passa...