divendres, 2 de juny del 2023

Els clubs de lectura de la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola tanquen el curs amb una trobada col.lectiva

 

Els Clubs de Lectura de la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola tanquen el curs amb l’escriptor Ramon Grau

 



Dimecres dia 31 de maig a les 5 de la tarda, es van trobar els quatre clubs, Menjallibres, Entrelínies, Imagiteca  i el juvenil. En el que van poder fer una tertúlia amb l’autor del carrer llibre dins el projecte “autors i il.lustradors subvencionat per l’Institucó de les Lletres Catalanes, impulsat des del Servei de Biblioteques de la Generalitat i que té com ha objectiu promoure els autors i apropar-los als infants.

Ramon Grau escriptor del llibre “Vali, la valenta” i “Vali 2” ens va sorprendre amb el conta conte dels llibres fent una petita sinopsis de l’argument.

Per finalitzar l’acte hi havia coca, xocolata i suc pels assistents. Com ha record prenen un diploma

 

Cal remarcar, que el regidor Enric Mercadé ens va acompanyar en la cloenda dels club de lectura recitant unes paraules de suport i d’agraïment cap als infants encoratjant-los a continuar llegint

 

El dimarts dia 20 de juny ho farà el club de lectura adult amb el comentari del llibre “ la meitat evanescent”, facilitant-los aquell mateix dia la lectura recomanada per l’estiu “La llei de l’hivern” de la Gemma Ventura i Farré que al setembre en acompanyarà presencialment per comentar dita lectura. La trobada  tindrà lloc a la mateixa biblioteca fent la cloenda amb una mica de pica-pica per totes les persones assistents del club.

 

Els Clubs de Lectura són eines fonamentals de foment de la lectura i de cohesió i dinamització social. Una iniciativa que rep el suport de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, i de les Biblioteques Públiques de la Generalitat de Catalunya, que treballen per acompanyar i fomentar aquestes iniciatives impulsades des de la biblioteca municipal.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La plaça de l’Església s’omple de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2024

  Una trentena de persones van participar ahir dimarts en l’acte obert que va organitzar   la  Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Ajunta...