dilluns, 5 de juny del 2023

Bebeteca

 

Finalitza el segon curs de la Bebeteca, l’espai per a famílies i nadons a la Biblioteca de l'Espluga

 

 

La Bebeteca és un servei adreçat a nens i nenes de 0 a 3 anys acompanyats d'un adult. Des de la Biblioteca es vol fomentar el gust per la lectura en els nens més petits i orientar als pares i mares en l'elecció dels llibres per als seus fills que està disponible cada últim dijous de mes a la tarda de 18.00 a 18.30 h. Aquest dijous dia 1 de juny  és va donar per finalitzat el curs de la bebeteca amb la conta contes Maite Gallardo amb el centre d’interès els sentits. En aquesta activitat es demanava cita prèvia i va tancar les inscripcions amb un total de 25 infants fins a 3 anys.






 

Cal destacar la remodelació de l’espai on es desenvolupa la bebeteca, gràcies al mobiliari nou que ha permès tenir un espai adaptable i flexible que es pot canviar segons les necessitat de l’activitat. La creació d'aquest espai neix amb la idea de donar lloc a un moment de lectura relaxada acompanyada entre els pares i els infants i de provocar la curiositat dels més petits per la lectura ja des de l'etapa de nadons. També es busca que sigui un lloc de trobada on nens i nenes d'edats semblants juguen, es diverteixen i sobretot, aprenen.



Aquest servei tanca les portes per donar entrada  a la bibliopiscina de l’Espluga de Francolí el dilluns, dimarts, dijous i divendres de 16:30 a les 19:00h a la piscina municipal. Al setembre la bebeteca tornarà a obrir les portes a una nova edició.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La plaça de l’Església s’omple de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2024

  Una trentena de persones van participar ahir dimarts en l’acte obert que va organitzar   la  Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Ajunta...