dilluns, 5 de juny del 2023

Bebeteca

 

Finalitza el segon curs de la Bebeteca, l’espai per a famílies i nadons a la Biblioteca de l'Espluga

 

 

La Bebeteca és un servei adreçat a nens i nenes de 0 a 3 anys acompanyats d'un adult. Des de la Biblioteca es vol fomentar el gust per la lectura en els nens més petits i orientar als pares i mares en l'elecció dels llibres per als seus fills que està disponible cada últim dijous de mes a la tarda de 18.00 a 18.30 h. Aquest dijous dia 1 de juny  és va donar per finalitzat el curs de la bebeteca amb la conta contes Maite Gallardo amb el centre d’interès els sentits. En aquesta activitat es demanava cita prèvia i va tancar les inscripcions amb un total de 25 infants fins a 3 anys.


 

Cal destacar la remodelació de l’espai on es desenvolupa la bebeteca, gràcies al mobiliari nou que ha permès tenir un espai adaptable i flexible que es pot canviar segons les necessitat de l’activitat. La creació d'aquest espai neix amb la idea de donar lloc a un moment de lectura relaxada acompanyada entre els pares i els infants i de provocar la curiositat dels més petits per la lectura ja des de l'etapa de nadons. També es busca que sigui un lloc de trobada on nens i nenes d'edats semblants juguen, es diverteixen i sobretot, aprenen.Aquest servei tanca les portes per donar entrada  a la bibliopiscina de l’Espluga de Francolí el dilluns, dimarts, dijous i divendres de 16:30 a les 19:00h a la piscina municipal. Al setembre la bebeteca tornarà a obrir les portes a una nova edició.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LECXIT A LA BIBLIOTECA

  L’escola Martí Poch, la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’institut Joan Amigó inicien un nou projecte que té per l’objectiu millorar ...