dilluns, 4 de setembre del 2023

La Bibliopiscina a l’Espluga de Francolí omplirà de cultura les tardes d’estiu a la piscina municipal

 


La Biblioteca Municipal de l’Espluga organitza un any més la Bibliopiscina, un espai de lectura i activitats a la piscina municipal.

La Bibliopiscina és un servei públic que ofereix la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga de Francolí, i que està instal·lada la piscina municipal de l’Espluga de Francolí, oferint a les persones banyistes i a tot el públic en general activitats relacionades amb la lectura i els contes, durant els  mesos de juliol i  agost. L'horari de la bibliopiscina és de dilluns, dimarts, dijous i divendres de les 2/4 de 5 a les 7 de la tarda.

 

La Bibliopiscina vol apropar i facilitar la lectura i els llibres al públic d’una manera lúdica i també apropar i donar a conèixer els serveis bibliotecaris, per això ofereix alguns dels serveis propis de la biblioteca com són la consulta de diaris i revistes, préstec de llibres i activitats de dinamització lectora. Des de la bibliopiscina es compta amb recursos literaris molt diversos, entre els quals podem trobar-hi novel·les, revistes, poesia, teatre, contes, còmics. I a més a més, al llarg de la temporada s’aniran oferint diferents activitats com tallers de papiroflèxia, concurs del personatge misteriós, pintura corporal, jocs, etc.

 

El primer dia de bibliopiscina, el 10 de juliol, es presentarà la campanya  “Guanyem un Estiu Lector” per fomentar els hàbits lectors entre els infants. Consisteix en l’entrega d’un carnet viatger on els infants han de llegir 3 llibres, tens 3 missions i 3 passatemps Quan ho hagin finalitzat han de lliurar el carnet a la biblioteca o bibliopiscina i rebran un obsequi.

  

Aquesta iniciativa també reforça el paper de centre d'oci de la piscina i dins d'aquesta instal·lació municipal es converteix en un punt de trobada i intercanvi social i cultural, atenent que aquest servei no té cap mena de cost addicional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La plaça de l’Església s’omple de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2024

  Una trentena de persones van participar ahir dimarts en l’acte obert que va organitzar   la  Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Ajunta...