dilluns, 9 de setembre del 2024

BIBLIOPISCINA

 

La Bibliopiscina a l’Espluga de Francolí omplirà de cultura les tardes d’estiu a la piscina municipal

La Biblioteca Municipal de l’Espluga organitza un any més la Bibliopiscina, un espai de lectura i activitats a la piscina municipal.

La Bibliopiscina és un servei públic que ofereix la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga de Francolí, i que està instal·lada la piscina municipal de l’Espluga de Francolí, oferint a les persones banyistes i a tot el públic en general activitats relacionades amb la lectura i els contes, durant els  mesos de juliol i  agost. L'horari de la bibliopiscina és de dilluns a divendres de les 2/4 de 5 a les 7 de la tarda.

 

La Bibliopiscina vol apropar i facilitar la lectura i els llibres al públic d’una manera lúdica i també apropar i donar a conèixer els serveis bibliotecaris, per això ofereix alguns dels serveis propis de la biblioteca com són la consulta de revistes, préstec de llibres i activitats de dinamització lectora. Des de la bibliopiscina es compta amb recursos literaris molt diversos. I a més a més, al llarg de la temporada, dos cops a la a setmana, s’aniran oferint diferents activitats com tallers de papiroflèxia, concurs del personatge misteriós, pintura corporal i jocs de taula.

 

El primer dia de bibliopiscina, el 25 de juny, i es presentarà la campanya  “Guanyem un Estiu Lector” per fomentar els hàbits lectors entre els infants. Consisteix en l’entrega d’un carnet viatger on els infants han de llegir 3 llibres, tens 3 missions i 3 passatemps Quan ho hagin finalitzat han de lliurar el carnet a la biblioteca o bibliopiscina i rebran un obsequi a finals d’agost.

 


Aquesta iniciativa també reforça el paper de centre d'oci de la piscina i dins d'aquesta instal·lació municipal es converteix en un punt de trobada i intercanvi social i cultural, atenent que aquest servei no té cap mena de cost addicional.

Una iniciativa que rep el suport de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, i de les Biblioteques Públiques de la Generalitat de Catalunya, que treballen per acompanyar les iniciatives de biblioteca municipal.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ESTAMPES ESPLUGUINES

La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola inaugura un cicle de conferències sobre la història de l'Espluga de Francolí La Biblioteca Municip...