dilluns, 9 de setembre del 2024

LECXIT; MILLORAR LA LECTURA PER L'ÈXIT

 LECXIT és un programa que té per objectiu impulsar l’èxit educatiu a través de la millora de la comprensió lectora. Des del programa tenim el repte de garantir que tot l’alumnat acaba l’etapa de primària amb un nivell de competència lectora que asseguri el seu desenvolupament educatiu i social.





 Per poder assolir aquest objectiu, el programa LECXIT compta amb persones voluntàries que, com tu, comparteixen una hora a la setmana, durant tot el curs escolar, amb un infant de quart, cinquè o sisè de primària que participa en el projecte. 


Les persones voluntàries sou la peça clau del LECXIT, gràcies al vostre compromís, dedicació i estima, els infants relacionen la lectura amb un moment de plaer i diversió, en el qual se senten còmodes per equivocar-se, donar la seva opinió o experimentar noves formes d’entendre la lectura. Faciliteu als infants experiències d’aprenentatge emotives i emocionants.






Dilluns, 7 d'octubre, vam començar la formació per a voluntàries.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ESTAMPES ESPLUGUINES

La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola inaugura un cicle de conferències sobre la història de l'Espluga de Francolí La Biblioteca Municip...