dilluns, 9 de setembre del 2024

INSCRIPCIONS I PRIMERA TROBADA DELS CLUBS DE LECTURA

 


Coincidint amb l’inici del curs escolar, la Biblioteca de l’Espluga reactivarà els cinc clubs  de lectura actius: un per a adults, tres per a infants i un per a joves. L’objectiu és, un any  més, reforçar la comprensió lectora dels espluguins i espluguines, així com crear un entorn  de convivència entre les persones lectores. Els clubs es desenvoluparan en diversos espais  de la Biblioteca Municipal. 

El club de lectura juvenil i un dels clubs de lectura infantil col·laboren amb l’Espluga FM Ràdio. Un cop cada dos mesos, aquests dos clubs es troben per comentar el llibre llegit,  compartint impressions i reflexions entorn de la lectura als estudis de l’EFMR. 

Les inscripcions als clubs de lectura s’obriran aquest dilluns, 9 de setembre, i es tancaran  el dia 13. Pel que fa al club de lectura per a adults, les inscripcions seran al mes d’octubre.  El pròxim 26 de setembre, el club de lectura per a adults comptarà amb la presència de  l’escriptora catalana Maria Climent, nascuda a Amposta, per comentar les seves darreres  obres, recomanades com a lectures d’estiu. 

Les sessions dels clubs de lectura infantils estan guiades per la bibliotecària Núria Estadella, mentre que el club de lectura juvenil és dirigit per la professora voluntària  Elisenda Rossell. 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ESTAMPES ESPLUGUINES

La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola inaugura un cicle de conferències sobre la història de l'Espluga de Francolí La Biblioteca Municip...