divendres, 19 de febrer del 2021

#BOOKFACEFRIDAY #BOOKFACEESPLUGA

 

PUBLICACIÓ DEL DIVENDRES 20 DE FEBRER

La tortuga Truman viu amb la Sara per damunt dels taxis, dels camions d'escombraries i de l'autobús de la línia 11, que du cap al sud. Mai no pensa en el món que hi ha a sota, fins un dia que la Sara es penja una motxilla molt grossa a l'esquena i fa una cosa que en Truman no havia vist mai abans: puja a l'autobús! En Truman espera el retorn de la Sara. Espera i espera i espera. I quan ja no pot esperar més, té clar el que ha de fer ?encara que sembli. . . impossible!?.

Un àlbum sobre el primer dia d'escola, però vist des d'un altre punt de vista, que ressalta la valentia i la determinació que ens poden acompanyar a tots, grans i petits, en alguns moments difícils.

Les meravelloses il·lustracions plenes d'humor de Cummins han convertit a Truman en un personatge encisador que, al costat de la caracterització de Reidy, aconseguiran que els lectors de totes les edats s'enamorin d'aquest llibre.

PUBLICACIÓ DEL DIVENDRES 13 DE FEBRER

Us recomanem el llibre "Peccata minuta" de Conxa Rovira. Premi de literatura eròtica. La Vall d'Albaida. de l'Editorial Bromera.
Què resulta més seductor, la coca que s'exhibeix a l'aparador d'un forn amb unes temptadores ametlles dures, brunes i salades o el generós escot de la fornera que l'embolica amb delicadesa?

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La plaça de l’Església s’omple de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2024

  Una trentena de persones van participar ahir dimarts en l’acte obert que va organitzar   la  Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Ajunta...