dimarts, 16 de febrer de 2021

EXPOSICIONS 2021

 

L’exposició “Quan parles fas màgia” arriba a Espluga

Del 16 al 26 de febrer del 2021 es podrà visitar a la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga de Francolí l’exposició "Quan parles fas màgia", una mostra d'imatges que forma part de la nova campanya del Voluntariat per la llengua (VxL).

Aquesta campanya vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d’enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003. I ho fa a partir de la metàfora de la màgia. "Quan parles fas màgia" focalitza l’atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua. Una mostra de l’èxit del programa és que aquest novembre s’ha arribat a les 150.000 parelles creades des del seu inici.

Tot i que la campanya mostra tant la modalitat presencial com la virtual del programa, a partir de l’alerta sanitària provocada per la covid-19, es promou que les converses de les parelles lingüístiques per practicar el català es facin a través de videoconferència. Totes les persones que vulguin afegir-se al programa, com a aprenentes o com a voluntàries, ho poden fer a través del web www.vxl.cat.

L’exposició es podrà visitar els dimecres  i divendres al matí, de 10.30 a 13 h, i els dilluns, dimarts, dijous i divendres a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 

L’Espluga de Francolí, 10/2/2021


 

--------------

Més informació:

·         A/e: vxl.tarragona@cpnl.cat / tel. 677 255 648 (Gerard Escarré)

·         Web del VxL: https://www.vxl.cat/

·         Web de l’exposició: https://llengua.gencat.cat/ca/serveis/informacio_i_difusio/exposicions/quan-parles-fas-magia/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola exposa al pati de l'antic hospital l'exposició "Vallverdú Horitzó"

Es tracta d'una mostra itinerant de petit format sobre la vida i obra de l’escriptor, coincidint amb l’any de commemoració del seu cente...