divendres, 29 d’abril del 2022

BIBLIOTEQUES AMB D.O. A LA CONCA DE BARBERÀ 2022

Biblioteques amb DO’ és un projecte de dinamització cultural a les biblioteques públiques de Catalunya que pren com a punt de partida la cultura del vi.

Biblioteques amb DO és un projecte impulsat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració dels diversos agents culturals i del món del vi.

La primera edició de ‘Biblioteques amb DO es va celebrar el 2013 amb 25 biblioteques participants, i el 2020 assoleix la 8a edició.


Activitat transversal

El Servei de Biblioteques proporciona a cada biblioteca participant una activitat de dinamització que anomenem activitat transversal. El 2020 la temàtica d’aquestes activitats està dedicada la presència i participació de la dona en el món del vi. Les biblioteques podran triar entre un ventall d’activitats en formats diversos i adreçades a públic adult i infantil. El Servei de Biblioteques assumeix la totalitat de les despeses econòmiques d’aquestes activitats i en fa la coordinació.

PEDALANT ENTRE VINYES, DAINA TEATRE; és l'espectacle de contes sobre el medi ambient per infants. Amb l'objectiu de conèixer la biodiversitat a la vinya. Descobrir quines espècies d'animals contribueixen a garantir el bon desenvolupament de la vinya i transmetre als mes petits la importància de cuidar el medi ambient








Cada biblioteca és diferent, perquè cada territori, cada paisatge són diferents.

Per això, les biblioteques són DO. Unim territori, coneixement i paisatge

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La plaça de l’Església s’omple de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2024

  Una trentena de persones van participar ahir dimarts en l’acte obert que va organitzar   la  Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Ajunta...